Üniversitemiz 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni’nde Bölümümüz Öğretim Üyesi ve Öğretim Elemanına Ödül

Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul ERDOĞMUŞ ve bölümümüz Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Çağrıalp ARSLAN, 03 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen Bartın Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni’nde, “Bartın Üniversitesi Akademik Performans” ödüllerine layık görülmüşlerdir.

Doç. Dr. Ertuğrul ERDOĞMUŞ, uluslararası saygın dizinlerde taranan dergilerde Q2 kategorisinde en çok yayın yapan Öğretim Üyeleri/Elemanları arasında “ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ”, Arş. Gör. Dr. Çağrıalp ARSLAN ise, uluslararası saygın dizinlerde taranan dergilerde Etki Değeri En Yüksek Makale Ödülü kategorisinde “BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ” almışlardır.

• Bölümümüzden BARÜ’nün ilk Jean Monnet Modülü Projesi

• Akıllı Sistemler Dergisi (Journal of Smart Systems) yayın hayatına başlamıştır.

• Enerji Laboratuvarı Açılış Etkinliği Hakkında

• Bartın Üniversitesi MATLAB Teknik Semineri

• Bölümümüz Öğretim Elemanı Dr. Müslüm Kaplan, COST Aksiyonunun Yönetim Kuruluna Kabul Edildi

• Üniversitemiz Akademik Performans ve Proje Ödül Töreni’nde Bölümümüz Öğretim Elemanlarına Ödül