Uzaktan Eğitim ile Yapılacak Dersler (Önemli)

Değerli Öğrencilerimiz,

Uzaktan eğitim ile yapılacak derslerle ilgili UZEM sayfasındaki bilgileri dikkatlice okuyunuz ve lütfen dersleri takip ediniz.

Teknik olmayan durumlar için bölüm UZEM koordinatörümüz Arş. Gör. Dr. İsmail BORAZAN'a e-posta ile ulaşabilirsiniz.

Çözemediğiniz durumlar olursa, öğrenci işleri ile, yine de çözemesseniz Birim koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Betül Tuba Gemici ile e-posta kanalıyla iletişim kurabilirsiniz.

Teknik problem yaşamanız durumunda ise uzem.bartin.edu.tr üzerinden "BUZEM'e YAZIN" formunu kullanabilirsiniz.

Bu süreçte ders programımız aynen geçerli olup gerek eders platformundan gerekse hocalarınızın duyuracağı platformlarda yer alan materyalleri ve eders sınıflarını dikkatlice takip ediniz.

Eğitim iki taraflı bir süreç olup, hocalarınızın sağladıklarıyla yetinmeyip, sizlerinden bu süreçte gayretli olması gerekmektedir.

Başarılar...