2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Tekstil Mühendisliği Lisans Ara Sınav Programı ilan edilmiştir.

Sevgili öğrencilerimiz, bilindiği üzere COVID-19 sebebiyle uzaktan eğitime geçmiştik. Bu bağlamda gerçekleştirilecek olan ara sınav programı güncellenmiştir. Bölümümüzün ara sınav programı bilgilendirme amaçlı olarak paylaşılmıştır. Lütfen, her ders için ders sorumlusunun yapmış olduğu bilgilendirme ve duyuruları takip ediniz. Tarihlerde değişiklik veya uygulamada farklılık olması durumunda bunlar ders sorumlularımızın bilgilendirmelerinden takip edilecektir.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Tekstil Mühendisliği Bölümü Lisans Ara Sınav Programına sitemizde "Öğrenci Bilgi Sistemi" başlığı altındaki "Sınav Programları" sekmesinden erişebilirsiniz.